Pack zu 15 egy enyhén savas gépi öblítőszer, mely száradást segítő formulával rendelkezik a gépi mosogatáshoz.
Adagolás:
Pack zu 15 öblítőszert 0,1 - 0,4 g / Liter víz (0,01-0,04%) egy gépi öblítőszer adagoló segítségével adagoljuk .
Tulajdonságok:
Pack zu 15 gépi öblítőszer a poharaknak , evőeszközöknek és porcelán edényeknek egy csík – és foltmentes, szépen csillogó száradást biztosít.
Kitűnő összetevőinek köszönhetően gyors és jó száradást biztosít az üveg, porcelán, fém és műanyag edényzeteknek is.
Fizikai-kémiai adatok:
kinézet: tiszta, kékes folyadék
szag: tenzid tartalmú
pH-érték konc.: pH 2,5 – pH 3,5
pH-érték 1 %-ban: kb. pH 3,5
Dyn. Viskosität (20° C): 30 mPas alatt
sűrűség (20° C): kb. 1,026 g/mL
Figyelmeztetések egyedi veszélyekre és az ajánlott biztonsági óvintézkedések:
A Pack zu 15 gépi öblítőszer az 1272/2008 számú EK rendelet szerint nem minősül veszélyesnek. Gyermekektől elzárva tartandó. LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. A termék biztonsági adatlapja kérésre elérhető.
Összetevők:
5 - 15% nemionos tenzidek, legfeljebb 5% anionos tenzidek, legfeljebb 5% polikarboxilát.
Kiszerelés:
4000 097 10 L Kanna
Kiegészítő információ:
- Nem lakossági felhasználású termék. Kizárólag ipari és foglalkozásszerű felhasználásra!
- Ha másik terméket kezd használni, tiszta vízzel öblítse át az adagolórendszert, beleértve a vezetékeket és szívócsöveket is.
- Csak álló helyzetben, eredeti csomagolásban tárolja vagy szállítsa.
Tárolás: közvetlen napfénytől védve, fagymentes, hűvös helyen, max. 25 °C hőmérsékleten. - Soha ne keverje más termékekkel!
- Ne töltse át más célra szolgáló edénybe, pl. flakonba!
- A termék színének eltéréseit a nyersanyagok és a tárolás jellemzői okozzák, de ez nem jelent minőségi hiányosságot.
- A termék rendeltetésszerű használata szerint professzionális edénymosogatásra alkalmazható, és megfelel az élelmiszeriparban való felhasználás feltételeinek.